Medlemsseminar

Vi afholder medlemsseminar hvert 2. år på Hotel Koldingfjord

Næste gang er den 20.-21. september 2025.
Mere information følger.

PAH er en sjælden sygdom og derfor er det også sjældent, at du møder en anden PAH-Patient, som du kan udveksle viden og erfaringer med.

PAH Patientforeningen har derfor helt fra sin start, arbejdet for at skabe mulighed for, at du som patient eller pårørende har mulighed for at møde andre i sammen situation. Vi ønsker nemlig at bidrage til at patienter og pårørende kan opleve en større tryghed i livet med PAH.

Det gør vi bl.a. gennem vores medlemsseminar som er et af foreningens tilbagevende aktiviteter. Et medlemsseminar giver mulighed for at blive klogere på og mere bevidst om livet med PAH og det overhovedet at leve men en kronisk sygdom. Det gør vi gennem erfaringsudveksling, vidensdeling, faglige oplæg, en masse dialog og socialt samvær.

Det sagde deltagerne:

“Der var fællesskab, humor, alvor, latter, refleksion, diskussion, erfaringsudveksling og et samvær som på uhøjtidelig vis gør, at jeg føler mig mindre alene med mine udfordringer.

Derfor ser jeg allerede nu frem til at skulle deltage i næste seminar”

– Patient

“Seminaret er til stor gavn for os pårørende også. Som pårørende går man med andre tanker og bekymringer end patienterne, og til seminarerne er der rig mulighed for at dele sine tanker med de andre pårørende. Det kan jeg godt lide.”

– Pårørende

“Man får meget mere viden i sin rygsæk, end man umiddelbart forestiller sig og samtidig er det superhyggeligt at møde de andre patienter og pårørende. Håber vi ses til næste seminar!”

– Pårørende

Meld dig ind i dag.

Meld dig ind i PAH Patientforeningen, og støt op om det arbejde vi gør for PAH patienter og deres pårørende.